söndag 2 januari 2011

Framme

Vi är framme och vi har inget internet i lägenheten än, därav den icke existerande uppdateringen. Och därav ingen mad men- box i Lisas brevlåda (inget internet - ingen tillgång till bank) Men vi har det himla bra!

Bor i samma lägenhet som Jesper och Martin bodde förra året och även jag ett par veckor. Sinnessjukt mycket plats (ta med liggunderlag och vi rymmer säkert 10 pers iallafall) Jobbet är sig likt och vi har lite för lite snö för att det ska vara optimalt men det kommer, det kommer. Nyårs var en smått spårad kväll med massa jobb och massa gäster, massa fyrverkerier och ett antal glas bubbel, men himla roligt det också.

Och det var nog allt för denna, bättre uppdatering kommer så fort vi styrt upp internetet hemma. Gott nytt år allesammans und bis zum nächstes mal!

2 kommentarer:

  1. Se bra:D du får förresten höra av dig om du typ fixar ett nytt nummer eller dylikt eller om du har ett gammalt österrike nummer.) gott nytt år anyways om du inte fick mitt sms :D
    pusspåådig! <3

    SvaraRadera
  2. Oroa dig inte, jag räknar med att komma så fort jag har fått min snowboard :) Ha det så bra och hälsa Jesper!! Är Martin där också förresten? Kram Ylvo

    SvaraRadera