söndag 10 januari 2010

Ändrade planer

Har blivit lite ändrade planer för min del. Just när jag nästan trodde att jag visste vad jag gjorde i livet. Eller, det gjorde jag ju inte alls. Jag visste bara var jag bodde. Åker husomhelst tillbaka till München på tisdag. Men istället för att stanna där och söka jobb kommer jag att på onsdag eller torsdag ta mitt pick och pack och dra till puderparadiset Bad Gastein i Österrike där jag huserade hela förra vintern. Blir jobb, åkning och troligtvis endel festande på schemat fram till slutet av februari. Känns kul, men lite läskigt och jag måste säga att jag är snått nervös på hur det kommer kännas att komma tillbaka. Den här gången helt ensammen.
Räknar iallafall med en rätt annorlunda vår. Har aldrig någonsin varit såhär obunden, oplanerad och fri. Känns konstigt, men håller tummarna för att det blir bra.

5 kommentarer:

 1. Det kommer gå kung! Lycka till med allt där nere nu :P

  SvaraRadera
 2. Jag tror att när du är klar så har du samlat på dig riktigt värdefulla upplevelser, so dont worry be happy. Lycka till! Puss Sanna

  SvaraRadera
 3. klart de blir bra ;) de blir det alltid på ett eller annat sätt :D

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får skitakul!! Det kommer säkert bli superbra! Njut av friheten!! Lev livet!!
  Kraamar joj.

  SvaraRadera
 5. Men HJÄLP vad spännande!! Ring mig om du har en minut över på nån flygplansväntan eller nåt nånstans. Eller fastnar 3 timmar på uppsalas tågstation för all del ;)
  SAKNAR DIG!

  SvaraRadera