måndag 1 februari 2010

Montag

I julas när jag var hemma fick jag ena veckan handla på systemet utan att visa leg, veckan efter åkte jag på barnbiljett på bussen för att busschauffören antog det utan att ens fråga. Idag när jag handlade tafelwein på spar var hon i kassan tvungen att fråga om jag var över 16 år. Vad är det med folk och min ålder?

Idag vaknade jag lite på fel sida, kändes tungt att gå till jobbet tidigt på morgonen. Kändes tråkigt att alla andra varit ute och festat kvällen innan medan jag legat i sängen och sett film.
Och jag vet inte vad problemet är, men jämt när jag känner mig lite nere är det sjukt fint väder. I somras när det enda jag ville var att ligga i min säng och läsa Kalle Anka var det en av de varmaste veckorna på hela sommaren.

Hursomhelst, trots att jag verkligen är rädd för att bli en bitter människa och tycker att det är den mest oattraktiva egenskap en människa kan ha så får jag ibland en släng av det. Bitterheten. Som idag på jobbet när en jobbarkompis kom förbi med sin tjej påväg till Salzburg för lite shopping. I vårkläder och fint väder. Tillsammans. Då kände jag mig lite bitter. Men efter en tupplur och lite höstplaner med Celine känns det väldigt mycket bättre. Och ikväll blir det kul och imorgon är jag morgonledig så då blir det åkning för hela slanten. Bis Bald!Går allt som det ska är det den här fina tjejen jag kommer bo med i höst. Härligt härligt!

2 kommentarer:

 1. Vad är höstplanerna???
  puss!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig totalt om bitterheten, den e inte vacker men den har en tendens att smyga sig på ibland :(

  vart åker du i höst?
  /jojo

  SvaraRadera