söndag 15 november 2009

En weekend i München

Sjukt bra helg har det varit. Fredagskvällen spenderades först på skolfest med gratis mat och alkohol, falsksjungande kineser och galet dansande lärare. Väldigt roligt faktiskt, trots att det var med lärare. De kan släppa loss, det lovar jag. Efter det gick jag och några klasskompisar vidare till Cohibar, och där fortsatte det med gratis alkohol (pina colada min vän). Sjukt härlig fredagskväll.

I lördags började vi med morgonyoga på gymmet för att sedan fortsätta dagen med att mysa runt i stan, gå på marknad och i roliga affärer. Provade currywurst och lebkuchen som är väldigt tyskt och väldigt gott. Kollade in Jimmy Choo kollektionen på HM och köpte en dammsugare (dock inte på HM och inte designad av Jimmy Choo) Kvällen avslutades med spagetti och köttfärsås och sen Love Happens på bio. Dubbad till tyska och trots det förstod jag nästan allt. Mysig film som vi nästan grät oss igenom.

Och idag började vi med stor, tysk, brunch på en restaurang här i närheten och ägnade resten av dagen åt att kika in vårat område där vi bor med BMW-museum, BMW-torn och Olympiaparken. Och makalöst är ordet. Helt makalöst att vi bor här.

Och, efter den här helgen är jag kär. I München, världens mysigaste stad.

1 kommentar:

  1. AH jag vill besoka dig min fina stina!! kommer sakna att ringa och vacka dig i BG =(

    SvaraRadera