måndag 9 november 2009

Ja, Ylva är tillbaka

Jag har varit en värdelös bloggare de senaste dagarna. Ylva är tillbaka och vi har haft så mycket för oss att jag helt enkelt inte prioriterat bloggen. Förlåt kära läsare.
Hursomhelst en liten kort uppdatering.
Fredagen spenderades från tidig morgon till sen kväll (inte riktigt men flera, flera timmar) på ikea. Sjukt vad mycket man får för lite pengar. Vi är bland annat en soffa, tre små bord och två bokhyllor rikare (plus såklart en massa, massa annat smått och gott). De är dock inte i våra ägor än. Anländer med stor bil imorgon på morgonen någongång. Och ja, vi längtar ihjäl oss och imorgon ska vi skruva hela kvällen. Utan våra pappor. Blir ett projekt!
Lördagen började väldigt bra med yoga på morgonen. Slutade inte riktigt lika hälsosamt. Blev visst lite galet och fest hela natten. Och som vanligt mycket att skratta åt på söndagen. Iallafall just när vi vaknat. Vi var inte riktigt lika glada när vi upptäckte att vi var bakis, hade mängder med träningsvärk, massa plugg ogjort och sista dagen på lovet. Söndagsångest hela dagen lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar